AB Mölnlycke Bilfjäderservice är ett företag som i egna rymliga verkstadslokaler arbetar med fjädring, broms och specialarbeten för tunga och medeltunga fordon, släp & trailer samt specialfjädring sedan snart 70 år tillbaks.

I egen smedja utförs såväl reparationer av bladfjädrar, tillverkning av specialfjädrar samt förstärkningssatser till alla typer av fordon som ex. lastbilar, skåpbilar, flakbilar, kranar mm.

Kvalitet och service är nyckelord för oss, vi utvecklar kontinuerligt vårt stora sortiment och lagerför produkter av högsta kvalitet. Vårt stora fjädersortiment – ca 2.500 fjädrar fördelat på 250 olika typer gör att vi har det mesta på lager. Vår kunniga personal med stor yrkeskompetens och lång erfarenhet gör att jobben utförs snabbt och effektivt.

Försäljning av fjädrar är också en del av vår nischade verksamhet och våra kunder återfinns i hela Sverige, vårt utmärkta läge mellan Göteborg och Landvetter längs R40 gör att vi är lätta att nå och har goda möjligheter till snabba leveranser. Vi skickar gods över hela landet och levererar även med egna fordon.

Välkommen till oss !